Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2022 01:03 - По дяволите! Това беше лесно!
Автор: sidhaarta Категория: Лични дневници   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 СТРАШНИЧКО Е!!! Да  не се практикува без Миров Гуру!!! Отговорно всеки е предупреден!

КУМИРИ
Има четири основни метода за сигили, който се използват
 който се използват. Те са ДУМИ, КАРТИНИ, ЗВУЦИ и ЖЕСТОВЕ. За целта на тази част от семинара, ще наблегна на ДУМИТЕ. Веднъж научили този процес, бързо ще схванете и останалите.

Сега, това е толкова лесно, че можете да имате проблем, мислейки си, че изобщо няма да подейства, но все пак го опитайте. В словесния метод, независимо дали е използван от хаотист или обикновен магьосник, записвате собствено желание/воля, колкото се може по ясно в едно изречение. Това се нарича „изявление на намерението”. Ще дам пример (който ще бъде достатъчно глупав, за да не го използвате).
МОЯ ВОЛЯ Е ТАЗИ СЕПИЯ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ
Лесно? Обърнете внимание, че използвам „моя воля е” а не „желая” или „моля да се случи” или нещо от сорта. Защо? Не задавайте повече този въпрос. Вие сте магическия оператор, защо питате? Питате ли продавачката в магазина „може ли да платя за закупеното”? Казвате ли на храната си „може ли да те изям”? Не, разбира се. Е, ако го правите, няма да е лошо да се прегледате. Сега да се върнем на темата. От вашето „изявление на намерението” премахнете всяка повтаряща се буква, оставайки само неповтарящите се. Пример: МОЯВЕТАПДРБ

Сега разместете тези букви и ги комбинирайте в някаква форма. Можете да ги комбинирате по всевъзможни начини. Целта е да се създаде нещо, което не означава нищо за съзнанието ви. Накрая може да звучи като нещо смесено между китайски, санскрит и т.н., но не трябва да означава нищо за съзнанието ви.
Сега, някой предпочитат да използват някакъв магически език, за да конструират сигили. Аз лично използвам и английски и глосолалиа (изстреляна безсмислица, която цели да заблуди съзнанието), келтски, или някаква комбинация от трите, когато записвам „изявление на намерението”.

Вече сте създали сигил. А сега какво?
Отидете и гледайте някакъв филм или нещо от рода. Някой изстрелват сигили веднага, след като са ги създали, други изчакват. Аз намирам за по- ефективно, когато го оставя да „отлежи” за кратко. Когато почувствам, че му е дошло времето, вземам сигили и го изстрелвам. Както и да е, след като сте направили сигила, най- вероятно ще искате да видите резултата... или да видите за какво говоря, или по други причини. Начина за изстрелване на сигили е състояние на гнозис. За тези от вас, които не знаят какво е гнозис, това е състоянието, в което сте способни да извършвате магически операции, магически транс. Точно за това хората „събират енергия”. Методите за постигане на гнозис са много: танцуване, визуализация, постене, тъпчене с любима храна, хипервентилация, пренатоварване на сетивата, подтискане на сетивата, „тичане насам- натам, като лунатик”, сексуално възбуждане (любимото на много хора)... или просто убийствена скука и т.н. и т.н. (методите, включващи физическо натоварване не се препоръчват за болните от някакъв вид сърдечно заболяване или нещо подобно). Как да разберете, че сте достигнали състояние на гнозис? Повярвайте ми, ще разберете сами, когато го направите. Ако ви кажа сега, има вероятност да се самозаблудите или нещо подобно.

Веднъж достигнали до върха на гнозиса (нещо като оргазъм), визуализирайте сигила в ума си и го изстреляйте в пространството. Или пък го изгорете или каквото се сетите, все едно. Някой хора изстрелват сигили по време на кихане, което се оказва доста ефективно (също така оргазъм, прозяване и т.н. – бел. р. – DarkAngel). След като изстреляте сигила, не мислете за процедурата. Забравете за нея. Това е най- трудното в магията със сигили. Но все пак трябва да го направите. В началото е хубаво да започнете със желания, за които не ви пука чак толкова много. Край на историята. По този начин изявлението ви остава свързано със сигила и води до проявление на волята ви. Обикновено това става, след като сте забравили за какво е бил сигила. Единствения начин, да се научите да забравяте по- бързо е един и същ – опита. Трудно? Да. Но след като сте изстреляли успешно няколко сигила, ще разберете как точно става целия процес със забравянето. Аз лично правя сигила, оставям го за кратко време на спокойствие, докато забравя за какво е бил и го изстрелвам. Добре е да водите бележки, за да следите прогреса си.

ДОМАШНО

Използвайки горе- посоченото, направете сигил и го изстреляйте. Започнете с нещо, което можете да постигнете и по друг начин. Ако имате въпроси, питайте. При проявление на сигила, може да поискате да ми кажете, че сте постигнали успех. Направете го.
Ако имате и провал, пак споделете. Провала е просто информация, която в крайна сметка може да помогне. Всичко необходимо за начало ви е дадено. Позабавлявайте се!

Написана от  Sigil Magic Seminar -от Sigil Magic Seminar -от Нечистия Хю (Пърпъл Мънкийс Мафиа) По дяволите! Това беше лесно!




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sidhaarta
Категория: Лични дневници
Прочетен: 490751
Постинги: 453
Коментари: 334
Гласове: 1329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Господня молитва
2. "Отче наш" Обяснение на Господнята молитва
3. Отче наш - от Уикипедия, свободната енциклопедия
4. ВСЕМИРНОТО ПРАВОСЛАВИЕ
5. КРСТ ЈЕ СИЛА И СЛАВА !
6. "Отношението към Св. Богородица в Православието, в сектите, и в нехристиянските учения. Лектор:д-р Десислава Панайотова - директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации "Св. св. Кирил и Методий", който работи при храма.
7. ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА СВ. СИНОД НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА - БЪЛГАРСКА ПАТРИАРШИЯ
8. ДВЕРИ НА ПРАВОСЛАВИЕТО
9. ПРАВОСЛАВИЕ. БГ - Православие България
10. Независим интернет-портал Православие България
11. БИБЛИЯ - КНИГИТЕ НА СВЕЩЕНОТО ПИСАНИЕ НА ВЕТХИЯ И НОВИЯ ЗАВЕТ
12. СПИСАНИЕ - ПРАВОСЛАВНА МИСЪЛ
13. СОФИЙСКА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ "СВ. ЙОАН РИЛСКИ"
14. Център за религиозни изследвания и консултации "Св. св. Кирил и Методий"
15. ЦЕНТЪР ЗА ПРОУЧВАНЕ НА НОВИ РЕЛИГИОЗНИ ДВИЖЕНИЯ
16. ЖИВО ПРЕДАНИЕ
17. ПРАВОСЛАВИЕ, БОГОСЛОВИЕ, СЪВРЕМЕННОСТ - ЗАДРУГАТА
18. ВСИЧКО ЗА СВЕТАТА ЕВХАРИСТИЯ - ЛИТУРГИЯТА
19. СЛОВО ЗА МОЛИТВАТА НА СВЕТИ ЕФРЕМ СИРИЕЦ- ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕТИВО
20. НЕ РАЗПИТВАЙ
21. ТАЙНИТЕ КОИТО СИ ОТИВАТ С НАС......
22. НИКОГА НЕ ГИ ЗАБРАВЯЙ.... ТЕ ТИ ДАДОХА ВСИЧКО.
23. БИБЛИОТЕКА - ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНЧЕ
24. ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНЧЕ
25. ПРАВОСЛАВНО ПОМАГАЛО
26. ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО.СОМ
27. ДОБРОТОЛЮБИЕ
28. ХРИСТИЯНСТВО И КУЛТУРА
29. ДЯКОНИЯ.БГ
30. ПРАВОСЛАВНА КЛАСИКА