Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2019 16:09 - 9-те най-зли хора на 2019 година
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.12.2019 16:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  9-те най-зли хора на 2019 година

12/11/2019 / От Итън Хъф

        image       
https://evil.news/2019-12-11-9-most-evil-people-2019.html?fbclid=IwAR2I-b0B2Kf0mQUsWQqx2vGaUFJYFJsjXfjjrGNRlrs2MyEpRhR63XmapNM
 

Не е тайна, че има много зли хора на този свят, някои особено по-лоши от други. И това са някои особено по-лоши хора, които бихме искали да изтъкнем в нашия кръг от края на годината на деветте най-зли хора на 2019 година.

Следните девет индивида (или AI-човешки хибриди?) Са отговорни за много от това, което направи света още по-лош през 2019 г., отколкото през 2018 г., включително чрез отнемане на повече свобода от американците, натискане на повече LGBTQP извращение върху децата и подхранване на пламъци от граждански вълнения в цялото американско общество, за да се срине системата.

Моливът на Адам Шиф и неговият импийчмънски кръстоносен поход

Откъде дори започваме с този човек? Освен че ръководи сегашния цирк за импийчмънт срещу президента Тръмп, наскоро Адам Шиф убеди изпълнителния директор на Amazon Джеф Безос да премахне цялото съдържание на „анти-ваксина“ от неговата платформа - и Шиф настоява за същия дневен ред в останалата част от технологичния кабал.

Що се отнася до усилията му за отстраняване на президента Тръмп, Шиф ръководи шоуто за импийчмънт, като заглушава колегите си конгресмени и им пречи да разкрият самоличността на т. Нар. „Свиркаджия“. Шиф също продължава да игнорира престъпленията, извършени от семейство Байдън и други членове на дълбоката държава, докато Шиф звън всички фокуса върху Тръмп.

Тим Кук и Android изглеждащ кръстоносен поход против свобода на речта

Под ръководството на Тим Кук, Apple се превърна в една от най-потискащите технологични корпорации в света. В началото на тази година Apple News спря публикуването на статии от Natural News за предполагаемо нарушаване на условията за ползване на компанията.

С Кук начело, Apple също дари милиони долари на Южния център за бедност (SPLC), група против омраза срещу бяло с крайно лява политическа програма, която многократно е призовавана за лошото отношение към служителите си, особено към тъмните -киснати служители.

Хипокрит Джак Дорси и неговата програма за цензура

В началото на 2019 г. Джак Дорси от Twitter най-накрая призна, че Twitter и други технологични компании се споразумяват помежду си, за да измислят нови начини за цензуриране на съдържанието, което те не искат да станат вирусни. Дори след като преди това отрече това, Дорси неохотно се изясни от факта, че всъщност има съгласувани и координирани усилия за заглушаване на свободата на речта онлайн, като Twitter по много начини ръководи пакета.

Тази година научихме също, че Дорси и неговата империя в Twitter подкрепят действителните терористични организации , дори когато ръководителите на Twitter продължават да дезактивират консерваторите за предполагаемото нарушаване на „условията за обслужване на компанията“.

image

Лъжа Джеймс Коми и неговото унищожаване на наказателната система

След като преди време лъжеше Америка за престъпленията, извършени от неуспешната кандидатка за президент Хилъри Клинтън, засраменият бивш директор на ФБР Джеймс Коми всъщност стигна дотам, че призовава за отмъщение срещу привържениците на Тръмп, като изисква те да бъдат изпратени „обратно в техния тъмен ъгъл“.

Коми извърши много свои престъпления, за които все още не е излежал време, включително изтичане на класифицирани документи на различни дълбоки държавни образувания.

Провал Хилари Клинтън, ръководител на картела за семейни престъпления в Клинтън

Тя е човешка чума с неизвестен лек, който, подобно на Джеймс Коми, все още не е изправен пред музиката заради безбройните си престъпни деяния, включително и времето, в което тя е оказала натиск върху Ронан Фароу, за да се прикрие за педофила и изнасилвача Харви Уайнщайн. Хилари Клинтън също беше свързана с педофила Джефри Епщайн, както и с медийната лаборатория на MIT, Бил и Мелинда Гейтс и други дълбоки държавни операции с трафик на деца и измами с ваксини.

Освен това през 2019 г. беше разкрито, че Клинтън всъщност е провеждала контрабанда на оръжие в Бенгази, Либия , докато Барак Обама окупира Белия дом, което в крайна сметка доведе до смъртта на американския посланик Крис Стивънс, операторите от ЦРУ Глен Дохърти и Тайрън Уудс и информация Полицай Шон Смит.

Педофил Джефри Епщайн и неговите схеми за трафик на деца в Лолита Експрес

Говорейки за педофил Джефри Епщайн, той също заслужава да се споменава за това, че сред най-зли злодеи на 2019, въпреки че той вече се отчита като мъртъв от "самоубийство". Епщайн е имала редица финансови връзки към различни технологични IPO-та през банков гигант Морган Стенли, който е заложил разпределянето на акции за него поне 40 различни пъти.

За Епщайн се казва също, че е бил изнудвач на изнудване, който е водил мръсни досиета на политици и други лидери и авторитетни фигури, за да ги изнудва да правят наддаването на дълбоката държава.

Надзорният пълзящ Джеф Безос и неговият зъл монопол на Амазонка

Когато не беше зает да изпраща голи снимки на своята любовница, Джеф Безос от Амазонка прекара 2019 година в изграждането на глобална мрежа за наблюдение, използвайки линията си от шпионски устройства „Алекса“, за да разработи „все по-инвазивен, милитаризиран и разпръснат надзор щат ”, за да цитирам думите на Глен Грийнвалд на The Intercept .

Като най-новият собственик на пазара на цяла храна, Bezos също не успя да изпълни предишното обещание на компанията да маркира всички генетично модифицирани организми (ГМО) в магазините си до 2018 г. - и всъщност може да е от съществено значение за спирането на етикетирането да не се случва .

Марк Зукърбърг, подобен на робот, и неговата потискаща Facebook платформа

След като излъга Конгреса за шпионските и надзорни способности на Facebook, Марк Зукърбърг продължи да нарушава поверителността на потребителите на Facebook, като тайно наблюдава тяхното използване на платформата и продава тези данни на трети страни. Под ръководството на Зукърбърг, Facebook също забрани Natural News и множество други независими медии за произволни „нарушения“ на „насоките на общността“ на платформата.

Цукерберг също се включи изцяло в индустрията на ваксините тази година, като се съгласи да цензурира цялото „анти-ваксинално“ съдържание от Facebook и Instagram, за да прекрати прилива на „дезинформация“ (известна също като свобода на здравето) онлайн.

Престъпник Сундар Пичай и неговото поглъщане от планетата Земя в Google

И накрая имаме Sundar Pichai, който също като Zuckerberg, също излъга Конгреса , твърдейки, че служителите на Google нямат възможността „да се намесят ръчно“ с резултатите от търсенето.

Pichai също излъга за тайните „черни списъци“ на Google, които са насочени към консерваторите с цензура, и продължи да разгръща операциите на своята компания в същата парадигма за оценка на социалния кредит, която унищожава речта, както тази в комунистическия Китай.

За да се справи с най-актуалните новини за злото и корупцията в нашето общество, не забравяйте да проверите Evil.news и Corruption.news .




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739328
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031