Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2019 21:44 - Наръчник на малките котета
Автор: sidhaarta Категория: Лични дневници   
Прочетен: 85 Коментари: 0 Гласове:
2 ... Щом си Жорката, трябва да има и прякор, защото е пълен абсурд някой да те запомни. Само Жорката, братче. И хората да питат "ама кой точно"? Не е оферта.

Нашият герой Жорката не мисли по тези въпроси, защото от пети клас му казват Футболистчето. Харесаха го едни терньори и започна да ходи в престижна детско-юношеска школа. За да изтъква статуса си на трениращ активно, още тогава ходеше постоянно с анцуг. С футбола оправдаваше всичките си двойки по другите предмети, докато накрая родителите му не спряха даже да се правят и на строги за училището.

Те вярваха, че Жорката ще стане следващият Бербатов и ще ги издържа с милионите си, пък за какво ти е в тоя живот да знаеш кой е написал "Под игото"? 

И ето, че когато беше на 16 дойде моментът на истината. Извикан на проби за школата на Милан. Дацо заколи прасе в чест на сина си, въпреки че още не беше купен и билет за там. В главите на цялото семейство всичко вече беше станало. Те може да искат да става Бербатов, но Жорката винаги се е кефил на Валери Божинов, така че Италия за него си беше чиста проба съдба.

И така, Футболистчето и баща му се мятат на лоу кост полета. Фамилията ги изпраща ревящи. Дацо ще се спука от гордост и казва къде отива на всички хора на летището, въпреки че не са го питали. Жорката е малко ошашавен и не знае къде се намира. Вече си представя низ от голове, екзалтирана публика, трансферни прозорци и просълзен Неймар, който си признава, че Жорката го е надиграл и просто не е имало какво да се направи. Това е футболът, топката се върти, но което си е - си е. Да, точно така. В главата му Неймар каза "Което си е - си е".

Седмица по-късно. Делегацията от баща и син се връща. Семейството ги чака, но физиономиите на двамата не говорят добре. Дацо вдигал кръвно там, та сега едвам говори, за да не се ядоса пак. Накратко: Жорката се осрал, не се въползвал от златния си шанс, не играл добре и ей на. Пак си е тук. Разочарование.

Разочарованието витае във въздуха и до днес, когато Жорката е вече на 28. След школата не го викнаха в титулярния тим, ама за тва пък той сега си кюта в едно отборче в Б група, харчи си заплатата прилежно и гледа да не се тормози.

Прякора му вече е Миланото, защото като ходи в "Плаза" всички ..., охранители, бармани и сервитьорки знаят, че като е бил на 16 е ходил на проби за Милан.  И как иначе - симпатяга е, поддържа се, плочки това-онова, прическа с перчем, татуировки - "Животът е само един" и "Само Господ може да ме съди". Много фино веждите са изскубани, ризки цвят сьомга - мода от Милано, баровете, диджеи, Преслава веднъж лично му изпя парчето "На тебе не отказвам". Мани...

Докато един ден светът на Жорката не се срути. За миг. Знаем, че от дете харесва Валери Божинов. Неведнъж е намирал опора във фактология от живота на Божинката - всички го отписват, той се връща в нов отбор, вече лежал на стари лаври - и вкарва гол. Жените му - Алисия, Николета, пак Алисия. Какво ниво, какъв стандарт!
Но ето сега. Миланото стои и цикли от половин час изтеклата коренспонденция в интернет на неговия идол и 19-годишната Ивето С., където Божинката е написал на латиница:

malko kote
sex ima li
kazvai?

След има-няма няколко реда, Ивето вече е в играта и стяга куфарче за Белград. Божинов е Бог. Ясно, че е богат, известен и изглежда добре, но Жорката се възхити как лежерно и директно си иска човекът. Замисли се за своите постижения. Винаги са ставали в бурни вечери с алкохол, накрая се прибира с някоя. Все са били секси мацки, но никога не е имало нещо да казва, да я уговаря.

Черпи я, танцуват, казват си имената, отърква й се на някоя песен, започват да се целуват и нататък ясно. Не е имал много дълготрайни гаджета, чувства си се млад и си иска свободата

Продължаваше да изучава тактиките и стратегиите на Божинов. След като в чата малкото коте замрънква нещо уклончиво, Валерката написва:

Molqq
A
S men ne iskash
Taka li??
A s drugi go pravish??
S men ne

Каква позиция и твърдост! А така!  А човекът казва, че ще й "направи билети" и да си доведе и приятелка. Велик! Други силни моменти са, че когато Ивето се чуди как да го измисли, Божинов отсича "Сега казах! После отивам на лагер в Кипър и ме няма 16 дена". А щом се разбира, че най-добрата приятелка си е в Пловдив и май няма да дойде, осеменителят на плеймейтки се примирява:

Emi aide samo ti.

Има известна доза "моля те, моля те" в цялата коренспонденция, дойстойна за книгата "Велики любовни писма на велики личности", но Жорката това не го забеляза. Той реши, че още тази вечер ще се прибере не с една, а с две малки котета, и че и той го може.

Преговори и научи написаното от чата, така както не е преговарял и учил нищо в училище. Звънна няколко телефона, събра компания, барна се и се вля в софийския нощен живот. Изтегли кеш, обля се с парфюма на Пако Рабан и си повтаряше като настолна реплика един ред на Валери "аз не съм някой си". Дори някое коте да изтърси на Жорката, че не е известен, той трябва да говори и да се държи като "някой". Точка.

Вече всички са в чалготеката. Лее се уиски, салфетки има, не е като да няма. Плът, дупета-барабанчета, силиконова тяга около врата на всяка ловуваща батка и страшен кОпон. Жорката е в топ форма и целеустремен, както когато ходи на проби в Милан. Но беше сигурен , че това сега няма да завърши с крах.

Търсеше малки котета. 18-19 годишини. Аре 20, максимум. Но как да разбереш кой на колко е? В определена част от нощта е трудно да разбереш и коя коя е? Тия носове и цици на Енчев са ебаси еднаквите.

Но ето. Второ сепаре вдясно. Момичешка компания от секси. Вече са ги налазили някакви катили и ги черпят, но има две по-настрани. Пък и май са малки. Не би трябвало да следят футбол, ще им каже, че играе в А група. И нищо, че отива на лагер в Банкя, ще каже , че и той към Кипър тръгва. Но да действа директно и с двете е много голяма лъжица. Ще потанцува около тях и ще види коя го харесва повече.

Приближава се с бавна ритмична стъпка. Ейййй, любима песен. Фики и Алисия. Случаенос? Не мисла. Съдбата е с него. Коте 1 е в черна рокля и е руса. Коте 2 в розова и е с червена коса. Жорката хареса повече червенокосата, защото й виждаше зърната, но пък русата флиртува с очи и се усмихва, на кво се прави, ама карай" – мисли си Жорката и вече е готов за действие. По пример на Учителя казва на русото коте: 

- Уникалнаааа си, чесНо!

В десетката. Котето го обгръща с ръце през врата и продължава да танцува още по- съблазнително.

- На колко си? – в мига, в който я попита съжали, защото й видя изражението. Тя започна да се отдалечава. Греда! Бързо трябва да измисли нещо. Така е, като се цепи от работещия сценарий! Тъпанар! 

И тъкмо да се върне към компанията си разочарован, видя че котето с розовата рокля още е наоколо. Не беше отишла след приятелката си и даже му хвърля погледи, докато танцува. Сега или никога. Приближи се към нея, смело допира устни до шията й, повдига ги бавно към ухото. Усети я, че изтръпва. И тогава казва бавно и страстно:

-Малко коте, секс има ли, казвай?

Червенокосата ококрва очи, но не може да спре да се усмихва.  Жорката знае, че работата е станала.

Все така усмихвайки се тя казва:

- Какъв си ти, бе?

Време за задна ножица:

- Аз не съм някой си. Футболист съм.

- О, така ли? В кой отбор?

- В А група.

- Ясно де, ама в кой отбор?

- Ти да не би да ги знаеш кои са?

- Поинтересувала съм се... – намига му тя.

Жорката леко се смущава. Аман от тия бръмчалки, които чак следят статистиката, за да казват после на кой са духали и с кой са спали. Реши да я поукроти малко с въпроса на колко е, но тя не се притесни. Била на 19. Ох, перфектно.Тя видно го желае. Постоянно прехапва устните си, гледа го интензивно и зърната й направо изискват да бъдат наблюдавани. На свой ред тя се доближава до ухото му и измърква:

- Не съм толкова малка, повярвай ми...

Няма време за губене. По-уверен не се е чувствал.

- Хайде, малко коте, прибираш се с мене...

-Чакай, не мога да си тръгна така...

- Защо не вземеш и твоята приятелка?- вече нищо не може да го спре. 

Розовото коте явно харесва всичко това, въодушеви се, отива при русата, започва да й говори нещо. Тя гледа Жорката. Първо скептично, после с усмивка. Какво ли й говори? Не е важно. Те двете вече са в колата му, а сега и в гъзарска хотелска стая. Котетата попиват всеки детайл от вечерта, за да разказват ентусиазирано историята в понедлник на всички свои познати и задръстеняците да хейтват.

Важното е, че за първи път от много време осъществи точно това, което искаше. 

1. Ако не си известен, лъжи, че си;

2. Ако не мине тва с известността, добре е да си богат;

3. Ако не си богат, лъжи, че си;

4. "Ти си уникална" е единственият комплимент, който трябва да знаеш;

5. Следвай Божинката и няма да сбъркаш.

 И после говорят. Ето и Валери не можа да се справи с това. Но има ли значение?  Другите - да завиждат.

със съкращения
Снимка: 1920x1080hdwallpapers.com
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sidhaarta
Категория: Лични дневници
Прочетен: 303811
Постинги: 428
Коментари: 320
Гласове: 1250
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Блогрол
1. Господня молитва
2. "Отче наш" Обяснение на Господнята молитва
3. Отче наш - от Уикипедия, свободната енциклопедия
4. ВСЕМИРНОТО ПРАВОСЛАВИЕ
5. КРСТ ЈЕ СИЛА И СЛАВА !
6. "Отношението към Св. Богородица в Православието, в сектите, и в нехристиянските учения. Лектор:д-р Десислава Панайотова - директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации "Св. св. Кирил и Методий", който работи при храма.
7. ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА СВ. СИНОД НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА - БЪЛГАРСКА ПАТРИАРШИЯ
8. ДВЕРИ НА ПРАВОСЛАВИЕТО
9. ПРАВОСЛАВИЕ. БГ - Православие България
10. Независим интернет-портал Православие България
11. БИБЛИЯ - КНИГИТЕ НА СВЕЩЕНОТО ПИСАНИЕ НА ВЕТХИЯ И НОВИЯ ЗАВЕТ
12. СПИСАНИЕ - ПРАВОСЛАВНА МИСЪЛ
13. СОФИЙСКА ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ "СВ. ЙОАН РИЛСКИ"
14. Център за религиозни изследвания и консултации "Св. св. Кирил и Методий"
15. ЦЕНТЪР ЗА ПРОУЧВАНЕ НА НОВИ РЕЛИГИОЗНИ ДВИЖЕНИЯ
16. ЖИВО ПРЕДАНИЕ
17. ПРАВОСЛАВИЕ, БОГОСЛОВИЕ, СЪВРЕМЕННОСТ - ЗАДРУГАТА
18. ВСИЧКО ЗА СВЕТАТА ЕВХАРИСТИЯ - ЛИТУРГИЯТА
19. СЛОВО ЗА МОЛИТВАТА НА СВЕТИ ЕФРЕМ СИРИЕЦ- ЕДНО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕТИВО
20. НЕ РАЗПИТВАЙ
21. ТАЙНИТЕ КОИТО СИ ОТИВАТ С НАС......
22. НИКОГА НЕ ГИ ЗАБРАВЯЙ.... ТЕ ТИ ДАДОХА ВСИЧКО.
23. БИБЛИОТЕКА - ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНЧЕ
24. ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНЧЕ
25. ПРАВОСЛАВНО ПОМАГАЛО
26. ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО.СОМ
27. ДОБРОТОЛЮБИЕ
28. ХРИСТИЯНСТВО И КУЛТУРА
29. ДЯКОНИЯ.БГ
30. ПРАВОСЛАВНА КЛАСИКА