Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2018 23:01 - Света Ванга ни разкрива епичната битка за базите на Извънземните – мегалитите край Своге и Царичана, между техния Цар Сирмус и Българския Цар Филип Македонски
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 9972 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 08.10.2018 17:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

С помощта на вездесъщите и наместващи се навсякъде Извънземни продължаваме да разкриваме тайните на поредния свещен район в България около Своге, която тема захванахме в последния ни постинг "Тайната на името на Своге и защо Българският първожрец и цар Филип Македонски бе победен от Цар Сирмус".

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на видеото и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnLiU8CXmH4gWz-W6IdGKY7-&v=TcqyUK79gXU&autoplay=1&loop=1 

А защо Извънземните са намесени във всички събития в България, както в този случай, и по целия свят и защо ги пишем дори с главна буква, ни документират за пореден път самите Те с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :
   
ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души, са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит! 

Припомнете си последния ни постинг 

Тайната на името на Своге и защо Българският първожрец и цар Филип Македонски бе победен от Цар Сирмус
h
ttp://bezistena.blog.bg/history/2018/10/01/tainata-na-imeto-na-svoge-i-zashto-bylgarskiiat-pyrvojrec-i-.1629304 

част от който публикуваме отново:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Подаръкът на нашия екип за Българите от Своге е сакралната семантика на името на града – Своге, за произхода и значението на което има несъстоятелни опростачени първосигнални отъждествавания посредством официалната десакрализирана травиална псевдонаучна етимология, като например "хипотезата", че името идвало от близкото село Свидня чрез замяната на звука "д" в "г".
Защо замяна на "д" с "г" след като в говора на местните няма такава фонетична практика, пък какво значи името Свидня – нито има, нито ще има верен отговор, но затова пък има натъкмация!

Ето и една добросъвестна наивистична версия за произхода на името на Своге, за която ходят чак в Албания, заблудени генерално от официалната десакрализирана опростачена първосигнална простосравнителна псевдо – наука етимология, чиято секретна първа задача е да скрива сакралния Божествен генезис на всички имена и топоними по света, съставяни от Българските култиватори и цивилизатори на всички племена по света!
 
Град Своге - произход на името
http://apollon.blog.bg/izkustvo/2010/01/07/grad-svoge-proizhod-na-imeto.467992
 

Другите работни научни хипотези са, че името на града най – вероятно произлизало от славянските думи „свод“, „свождам“, (защо славянски, след като славяните са късносредновековен хибриден манипулационен имагинерен политически продукт?) поради географското му положение – като свод, където се събират р. Искър и р. Искрецка, а оттам свод, своде и сегашното Своге.

Друга теория за произхода е от диалектната дума „свояк“ (мн. ч. „свояци“) – „цилиндрична многоножка (стоножка)“ – както я отбелязва фалшификатор № 1 и сатрапът на Българската история чешкият юдеин К. Иречек (1974, с. 94, бел. 68) в своите „Пътувания по България“), назначен от дядо му Шафарик (министър на просветата на Сърбия, съскащ от омраза и злоба срещу Българите!) за пръв лицензиран фалшификатор на Българската родова памет и история, и който ни вменява успешно като на идиоти за дълго време, че нашите пресвяти Предци са кръстили свещеното си родно местообитание на името на стоножка за присмех и подигравка на околните селища и за самоунижение от жителите му!

Друга романтична легенда за името на града е, че то произлиза от словосъчетанието "с Бог е", и оттам Своге и която хипотеза а – а още малко да нацели верния отговор!

Ето верният отговор чрез Свещения шифър в който ви просвещаваме в нашия блог, като името на Своге е като христоматиен пример за нагледно обучение на първолачета в тази сакрална висша херметична лингва материя:

СВОГЕ=ВОГ ЕС=Вог Еса=Бог Иса

Просветете се, възгордейте се и се наперете, Българи от Своге и региона!
Името на град Своге носи в анаграмна форма една от първоразрядните първосвещени титулно – именни комбинации на Българският Господ Бог Отец Исус, за да бъде съхранено в конфиденциален режим за Българите от Неговия феноменен род, от който сте и вие, търсещи в днешно време скритата сакрална истина за Българския генезис!

ГЕНЕЗИС=ГЕН ЕЗИС=Гена на Изус

Допълнителен съпроводителен документ подкрепящ свещения Божествен статут на Българите и селищата по тези места, е името на древната "тракийска" крепост в общината, която е наистина много древна, но е "тракийска" само по географски признак, а по произход е на 100% чисто Българска – Метериза!

МЕТЕРИЗА=МЕТЕР ИЗА=Матера и Иза –

тази древно – Българска крепост, построена върху светилищен енергиен център, е кръстена по имената на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б".

Името е още по – ярък христоматиен пример за Българите и дори за българите с малко б, които не могат да достигнат до необходимия екзестенц минимум на човешко интелектуално ниво от IQ=70, каквито вярваме, че няма сред вашите и нашите читатели, за тоталното присъствие на Българските Богове в местната топонимия, в топонимията на цяла България и на целия свят, както и в целия Български език и чрез него във всички човешки езици на света, които всички до един са производни от Свещения Сътворенчески Български Божи език, както ще научите смутени, потресени и изумени от възхита от нашия блог! 

Крепостта Метериза защитава изкуствено построения мегалитен могилен зикуратен пирамидален светилищен комплекс, носещ култовия типов жречески индекс Градище, разположен на около 2 км от село Заселе, върху полегат планински склон с източно изложение. 

ГРАДИЩЕ=ГРАДИШТЕ=Диана и Ешуа от Трагия

Край всяко селище и населено място в България има обезателно светилищен комплекс с топонимното наименование 
Градище – вече знаете, че това е мултифункционално енергийно високотехнологично съоръжение за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от неговите оператори – жреци от рода Дуло на Българските Богове Исус и Богиня Диана, Чиито имена в кода на Свещения шифър носи Градището и който Божествен безплатен Спа – център и възкресителница очакват за активиране местните потомци на обслужвалите го жреци!

Разхерметизирваме и странното име на село Засел, което наверно обесняват първосигнално като "село на заселени хора", което обаче носи информация за най – древно известното календарно символно животинско име на Българския Бог Творец – Исус Змеят!

ЗАСЕЛ=ЗАС ЕЛ=Изус Ел (Змей) – 

където Ел е един от 12 – те синонима на Змия, Змей... на Българските Богове Демиурзи, херметична рептилска символика преминала в хералдически родови символ и признак на генетичените Божии потомци – жреците от рода Дуло 

image

Ще разсекретим поредния оригинален документ, съобщаващ ни през вековете и тоталната цензура връз свещената Българска родова и историческа информация чрез херметичния жречески език на Свещения шифър за поредната трансепохална световна тайна кой е Филип Македонски.

image

Предания ни донасят, че в района на общината е станала битката между трибалите и Филип, бащата на Александър Македонски, в която той едва се спасява, и впоследствие от това той до известна степен става инвалид.

Никаква битка не се е състоявала между Филип Македонски и трибалите по тия места, защото Филип Македонски е Първожрец и Цар на Българската империя, управлявана от първосвещения и първопрестолен имперски град на Боговете Олимп, който истински Олимп обаче е Импол, Имбол, Иамбол, Ямбол, а трибалите са елитно тракийско келтско племе в абсолютно подчинение на Филип Македонски, кръстени по основния Божи змейски титул и по имената и титулите на техните племенни първожреци и водачи –
Българите от Бялото Братство от рода Дуло:

ТРИБАЛИ=Народ на Бог Ел (Змей)=Братя Ел (Змейове)

Ето разсекретен документа информиращ ни, че Филип става инвалид:

ФИЛИП СТАВА ИНВАЛИД=ФИЛИП е от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана 

Същата информация ни съобщава и името му:

ФИЛИП МАКЕДОНСКИ=ФИЛИП е Кан (Жрец) на Майка Диана и Иса 

Личното име Филип е производна анаграма от висшия Божествен статут и постоянна форма на проявление на Българските Богове Демиурзи – Любов :

ФИЛИП=ЛИПИФ=ЛИБОФ=Любов

което име по – късно се трансформира в анаграмната комбинация на името Павел, първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т.нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, който е ... още изобилна инфо за Свети Павел, който е Шефът на Небесното светейшество и Вси Светии и Министър – председател на правителството на изпълнителната власт на Абсолютните Монарси – Родителите му Исус и Мария Магдалена, вижте в блога ни с парола "безистена и Павел".  


Разбулваме и тайната на емблематичния цар на трибалите Сирмус, с който уж Филип  Македонски воювал неуспешно:

Сирм (на латински: Syrmus, на древногръцки: Σύρμος) е цар на западно - тракийското племе трибали през 330 – те пр.н.е.. 

Споменаван е от Ариан, Страбон и Плутарх. 
Сирм e епоним на Сирмиум.
Също така името Сирмия (днес област Срем) е подобно. 
Сирм се споменава в "Летописа и Родословие" на поп Йовчо Попниколов от
 Трявна под името Сирма. 
Летописа е писан през XIX век и е описана войната между Сирмус и Филип Македонски завършила с победа на Сирмус. Поп Йовчо и Миошич описват Сирм като владетел на славянската държава.
 

Разсекретените документи указват кой е този легендарен, митологичен или исторически цар Сирмус и близките му производни от него:

СИРМУС=Исус и Мария 

ЦАР СИРМУС=ЦАР Исус и Мария 

СИРМ=Иса и Мария 

СИРМИЯ=Иса и Мария 

СИРМИУМ=Иса и Ма (Богиня Майка) Мария 

СРЕМ=Иса и Мария 

Сирмус е синкретизираният сдвоен образ на Българските Богове Исус и Великата Богиня Матара Диана: 

МАТАРА=Диана Мария 


Засичащата се от няколко източника информация, че Филип Македонски е воювал с Цар Сирмус, и която инфрмация е от посветени Български хронисти, ползващи Свещения шифър за херметизиране на сакралната Българска историческа документация, ни съобщава, че Филип Македонски, който е генетичен потомък от староепохалната генерация Дуло на Българските Богове Демиурзи, познати в староепохалния им аватарен образ на Орфеус и Евредика, в даден етап от живота му и на императорското му управление на Българската империя, е имал отклонения от Божиите норми и закони за управление на народите в Любов, Братство и Мир и така е влезнал във война (конфронтация) със самите Богове – неговите генетични пра – Родители, херметизирани в хрониките в синкретичния им образ на Цар Сирмус, Които са го вкарали лесно в правия път (претърпял е поражение от тях, както ни съобщават в прав текст хронистите) чрез екстремално катарзисно оздравително – поучително вразумяващо преживяване, от което той е излезнал както видяхме по – горе в някаква степен на инвалид, който шифрован документ разсекретихме по – горе и пак ви показваме:

ФИЛИП СТАВА ИНВАЛИД=ФИЛИП е от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана 

ВРАЗУМЯВАТ НИ=Бог Иза и Богиня Матара 

КАТАРЗИС провеждан от=провеждан от Исуз от Тракия 

––––––––––––––––––
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

Продължаваме в новия ни постинг да разсекретяваме сакралната история на Българите и на Българския Първожрец и Цар Филип Македонски, закодирана с помощта на Свещения шифър и херметизирана и архивирана в официалните хроники.
 

През 339 г.пр.Хр., когато Филип II от Македон се завръща от експедицията си срещу скитите, царят на трибалите Сирмус отказва да му позволи да премине Хемос, освен ако не получи дял от плячката.
Филип Македонски напада пръв и започва битка, в която Филип бе победен и ранен с копие в дясното му бедро, но трибалите изглежда са били впоследствие подчинени от него.
Относно цар Сирмус не се знае много, но се знае, че той е един от най – великите и влиятелни владетели на тракийското племе на трибалите което е част от народа на древните траки.
Още от началото на своето управление Сирмус е принуден да отбие нападенията от северозапад на тракийските келтски племена Бастарни и Скордиски. 


Знаете вече от предния ни постинг, какъв е Филип Македонски, чиято характеристика допълваме сега още с този разсекретен документ –

ФИЛИП е РАНЕН С КОПИЕ В ДЯСНОТО МУ БЕДРО=
ФИЛИП е Кан (Жрец) от Бог Исус от Тракия и Богиня Мадара Диана 

знаете и, че Сирмус е синкретизираният сдвоен образ на Българските Богове Исус и Великата Богиня Матара Диана, Които не се бият нито с Филип Македонски, нито с някакви тракийски племена, а са Главните Продуценти и Друматурзи на трансепохалната реалити екстремална драматизация "Българите и безкултурните тракийски племена", които Българските жреци култивират и цивилизоват (очовечават) и изграждат от тях древната и съвременната човешка цивилизация и задължително ги кръщават с помощта
КЕЛТИ=Кан (Жреци) от Дуло 

СКИТИ=Кан (Жреци) на Иса и Диана   
  
Скордиските (на латински: Scordisci) са келтско племе населявало в  Античността  южните части на Среднодунавската низина, при вливането на Сава и Драва в Дунав. В началото на III век пр. Хр. те създават своя държава, към която по-късно са присъединени големи части от Поморавието. През 15 година пр. Хр. са окончателно покорени от Римската империя.
на Свещения шифър по Божиите имена, титули и характеристики и с жреческата им принадлежност, в елементарни за посветените и знаещите кода анаграмни комбинации:
 Ето техният служебен номенклатурен индекс от херметичния жречески регистър:

СКОРДИСКИ=
Кан (Жреци) на Крисдос=Кан (Жреци) на Исус Дракона=Кан (Жреци) на Исус от Дракия 

image


Разсекретяваме и сакралната топонимия от тази карта на територията на това тракийско племе, подшефно на Българските жреци
 
ПОДШЕФНИ на=на Богиня Диана и Бог Ешуа 

И защото и това тракийско племе, и всички други тракийски племена, с които Българските жреци заселиха целия свят, са безусловно и безалтернативно подшефни на Българските Богове, техните градове и царства са съставени стриктно по Божиите имена и титули:

СТРИКТНО ПО БОЖИИТЕ ИМЕНА на=на Бог Исуж от Тракия и Богиня Мат Диана 

CUSUM=Кан (Жреци) на Иса и Ма (Богиня Майка)

SINGIDUNUM=Ган (Кан, Жреци) на Иса и Мад

SIRMIUM=Иса и Ма (Майка) Мария 

DACIANS=Диана и Исус=DIANICAS=Дионисус 

PANNONIANS=Бог Иса

AUTARIATAE=Друиди=Народ на Диана 

DARDANIANS=Друиди на Иса=Народ на Диана и Иса

Бастарните (на латински: Bastarni, Basternae, на старогръцки: Βαστάρνας, Βαστέρναι) са индогерманско племе в Югоизточна Европа. Точната им етническа принадлежност не е напълно изяснена. В повечето случаи ги определят като германи, по-специално като едно от източногерманските племена.
Келтският произход на бастарните се обсъжда въз основа на споменатите от Птолемей келтски топоними (Карродунум, Еракген и др.) в заетата от тях територия.



БАСТАРНАС=
Богиня Диана и Сар (Цар) Иса=Братя от Исус=... и внимавате сега !!!=Роботи на Исус

Кои са Българите – генетичните потомци на Боговете Демиурзи, и какви са всички тракийски племена, от които са всички народи по света –  синтетични човекоподобни биороботи, ви просветихме във фундаменталните ни постове по тази пост – Сътворенческа тема и тайна:
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 


В III в. до н. э. бастарны могли именоваться галатами (так греки именовали галлов), 
Версия о кельтском происхождении бастарнов основывается на словах Тита Ливия, который сообщил об их родственности с кельтским племенем скордисков. 
Тит Ливий также называл бастарнов галлами

ГАЛАТИ=ГАЛТИ=Калти=Келти=Кан (Жреци) от Дуло 

ГАЛИ=Гали – Змейове, Лами 

Страбона, разделившего бастарнов по крайней мере на 3 группировки (атмоны, сидоны и певкины), из которых только для певкинов указано точное место обитания в низовьях Дуная (там найдено поселение Sata Nou с характерными признаками поянештской культуры).

СТРАБОН=Брат от Иса – 
Български посветен жрец от Бялото Братство от потомци на  Исус 

АТМОНИ СИДОНИ ПЕВКИНИ=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Мат Диана 

SATA NOU=Иса и Диана 

Н.Щукин предполагает, что бастарны были близким к германцам по языку, но при этом отдельным этносом, из числа тех древнеевропейских племен, что находились «между германцами и кельтами» и затем исчезли, ассимилировавшись с германцами или с другими народами


image 
 
Руският историк – задължително византиолог и фалшификатор на Българската история, манипулира бастарните като джермани, без да знае че Свещеният шифър ще ги осветли и тях, че те са елитно тракийско племе, Български генно – инженерен експеримент от Тракия, колкото и да не им се ще на доскоро надутите високомерни дойчовци, вече прекършени неспасяемо от юдео – ционистките им управници и поробители, и спасяеми само от нас Българите :

ДЖЕРМАНИ=Мадара и Ежуа 

ДОЙЧЕ=Диана и Ешуа 

Ето още разсекретени топонимни документи от него време от горната карта: 

COTINI=Кан (Жреци) на Диана 

COSTOBOCI=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус 

AQUINCUM=Богиня Майка и Иса 

TISIA=Диана и Иса 

DACIA=Диана и Иса 

VIMINASIUM=Богиня Мама и Иса 

DANUVIUS=Богиня Диана и Иса 

BYZANTIUM=Богиня Мат и Иса 

HADRIANOPOLIS=Диана и Иса Болхарина

TOMIS=Мат и Иса

TROESMIS=Матара и Исус

DUROSTORUM=Друиди от Иса и Мария

SERDICA=Иса от Дракия=Иса Дракона

NAISSUS=Иссус

MOESIA=Ма (Богиня Майка) и Иса=Мария (Магдалена) и Иса  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще ви покажем и разсекретим пусковите пароли на някои от основните скални мегалитни светилищни съоръжения и комплекси в географско – историческия район около Своге, на които Българските Богове Демиурзи са провеждали оздравителните процедури на кривналия от правия път Филип Македонски – мероприятие представено в кодиран вид от посветените Български хронисти като баталия между Филип Македонски и Цар Сирмус.
Тези светилища са част от световната светилищна мегалитна енергийна система чрез която операторите ѝ – Вси Светии, които всички са все Българи и наши феноменни генетични предци и родители, контролират, подържат и управляват всички механични, енергийни и био – процеси на планетата ни: 
 

image

Джуглата, снимка на Spasimir Pilev

Spasimir Pilev от=от Бог Исус и Мария от Павел

Джуглата (Камилата) е скална пирамида в землището на село  Церово, Софийска област, обявена за природна забележителност. Изобразена е на герба на селото.

Джуглата
 (Камилата) е заприходена в манипулационния менторско – фалшификаторски певдонаучен раздел на науката геология "Природни геоложки феномени на България" и "научното" обяснение за нейния произход е по типовата фалшификаторска хипотеза "вълшебната ръка на майката природа е изваяла този феномен в продължение на ... милиона години"!
В случая за това мегалитно изкуствено построено светилищно съоръжение конкретно е съченена академичната версия, че тази скална пирамида е изградена от долнотриаски червеноцветни кварцови пясъчници образувани преди около 250 млн. години (може да кажат 2 милиона, 10 милиона, 100 милиона, или 700 милиона години – колкото им скимне – ходи проверявай!), и представлява скална гъба с височина 15 m, която е била образувана под ерозионното действие на повърхностно течащите води.

Знаете от нашите статии за светилищните мегалити чия вълшебна ръка с феноменен Божествен жречески ум ги е построила всички "природни геоложки феномени" и че вече въобще не се хващаме на будалканията на учените как уж "атмосферните условия и повърхностно течащите води са създали случайно за милиони години" тази великанска прецизно построена и енергийно динамично балансирана инженерно – строителна конструкция  !

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 

ВЪЛШЕБНАТА РЪКА на=на Бълкари от Богиня Диана и Ешуа 

БОЖЕСТВЕН УМ от=от Бог Исуж и Богиня Мат 

ДЖУГЛАТА=Ган (Кан, Жреци) от Дуло на Диана и Ежуа  

КАМИЛАТА=Кан (Жреци) от Дуло на Ма (Богиня Майка) 

image

Виждате ясно на двете снимки строителните светилищни панели и елементи на конструкцията на светилищното съоръжение скална пирамида, как са подредени прецизно и показно по главните инерционни оси на системата като за открит урок за студентите от Университета по архитектура, строителство и геодезия УАСГ

СКАЛНА ПИРАМИДА построена от=построена от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Мария 

КОНСТРУКЦИЯ от=
КОНСТРУКТСИЯ от=от Кан (Жреци) на Исус от Тракия и Диана 

Интерес представляват събитията по съхраняването на канарата по време на прокарването на първата железопътна линия София – Мездра, когато изпълнението е възложено на италиански строители, а трасето по проект трябва да мине точно !!! през скалната гъба. 

СОФИЯ=Бог Иса 

МЕЗДРА=МАДР ЕЗ=Мадара и Иза 

– Защо трасето трябва да мине точно през светилището, след като има всякакви други варианти ли, питате вие?
– Ами точно по тази причина, че заговорниците срещу Българите знаят отлично какво представлява това мегалитно съоръжение и планират да го унищожат за да не се активират 
случайно на него феноменните способности на  местните Българи – феноменни потомци на жреците строители и оператори, и се възползват от неговите пси – енергийни функции, промоции и екстри.

ПРОМОЦИИ И ЕКСТРИ от=ПРОМОТСИИ И ЕКСТРИ от=
от Богиня Матара и Кристос=от Богиня Матара и Исус от Тракия 
 

Местното население с енергични действия успява да наложи промяна на строителното трасе с цел опазване на природната забележителност, свидетелстват документите, дефинирайки отново погрешно статута на светилището като "природна забележителност"

На това место обезателно ще ви припомним и пасажи от нашите статии за похитителите и фалшификаторите на сакралното Българско материално мегалитно светилищно наследство: 

Извънземните чрез Света Ванга ни разкриват гигантски величествени пирамиди край Враца,лечебни коплекси и портали към измеренията
http://bezistena.blog.bg/history/2017/08/12/izvynzemnite-chrez-sveta-vanga-ni-razkrivat-gigantski-velich.1561551

За да скрият Божествения Български феноменен произход и статут на великанските мегалитни пирамиди в България и по света, перманентните световни заговорници срещу Българите създадоха в края на 18 и в  началото на 19 век материалистичната анти – Божия наука геология, като във фундамента и надстройката ѝ заложиха псевдо – научната теория – хипотеза (недоказуема непроверяема измислица), че Земята е природно формирование от милиони и милиарди години, а не строително дело на Българските Богове Демиурзи, както Те са записали черно на бяло още в гл.1 на Битие от Светото писание.
За да скрият най – издайническите факти и аргументи за изкуствения характер на Земното построение и конструкция – мегалитните скални светилища с най–различна форма и големина, те създадоха в науката геология най – манипулативния ѝ раздел – "Природни геоложки феномени",и вкараха в него най – нагло и против здравата човешка логика и аналитичен разсъдък, и стотиците хиляди изкуствено построени мегалитни конструкци по целия свят, които аналитичната ни логика отказва да приеме като построени от "вълшебния ненадминат ваятел и строител – природата", която художествено – литературна формулировка фалшификаторите ползват като единствен доказателствен документ и аргумент за скриване на изкуствения им произход, винаги със задължителните авторитетни стряскащи времеви параметри на възникването им "преди няколко десетки милиони години,преди няколко стотици милиони години..." и т.н.! 

Как анти–Българската тайфа от изродени българи : австро–унгарския шпионин Каниц, юдея Иречек и братя Златарски, скриха пирамидите на извънземните в България
http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885 

...Доаен на световната анти – Българска археологическа и геологична научна клика, положил основите на манипулационния псевдонаучен раздел Природни геоложки феномени, създаден единствено с целта да манипулира по академичен път и да скрие на книга езическите скални мегалитни светилища в България и по целия свят, е австроунгарският евреин – юдеин, езотерик и черно – енергетик Феликс Филип Емануел Каниц. 

Официалната дейност на Каниц е археология, география и етнология основно на Балканите – сиреч бившите Български земи и население до турското робство, официално е и пръв съветник на император Франц Йосиф I по въпросите на завоевателната външна политика на австро–унгарската империя,а неофициално и ясно за всички е висш имперски шпионин,агент и разузнавач на враговете на Българския народ, проучващ сакралните и винаги строго охранявани от турската полиция светилищни енергийни обекти на Българите с пълното съдействие на турските служби и гръцката фанариотска духовна полиция,и координатор на тайните служби на обединените заговорници срещу Българите и врагове на святото Божие родословие, които заговорници и врагове са от изродената Българска Исусова династична фамилия Дуло. 
Самият Каниц е от същото изродено Божие змийско котило в разклонението му в еврейското племе,за което свидетелства разсекретеното му име на черен жрец от черното братство на Божиите потомци от генеалогията на Павел:

ФЕЛИКС ФИЛИП ЕМАНУИЛ КАНИЦ=
Кан (Жрец) от Флавий (Филип) от Исус Ламя Балк – 
Кан (Жрец) от Флавий от Исус Ламя Българина 

черно – енергетичен жречески потомък от Флавиите, където Флавий е Филип, който е Павел, Първородният син на Исус и Мария Магдалена, митологичният реален цар Авитохол на Българите,родоначалник на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана по неговата кодирана анаграмна индексация като Флавии, и всички други негови характеристики, които сме разкрили във всички наши постинги.

Каниц е наречен Балканският Колумб, като работата му е да обследва и картографира скалните мегалитни светилища – енергийните генератори на Българите за нуждите на юдео – турската и австро – унгарската имперски полиции и войски. 

От 1860 до 1883 г. посещава 18 пъти !!! земите на сегашна България с продължителни "изследователски" престои все по мегалитните светилищни съоръжения,които надлежно картографира в секретната „Оригинална карта на Дунавска България и Балкана“ с обозначени 3200 селища с принадлежащите ѝм хиляди мегалитни светилищни обекти, 35 манастира и крепости. 
По съставени от него манипулирани етносни и географски карти на Балканите,на Берлинския конгрес през 1878 година, чиято единствена цел и задача е разкъсване единството на Българския народ в неговите етнически граници,олицетворявани от Българската държава, предвидена със Санстефанския договор, България е разкъсана и разделена между враждебни на Българите нови и по – стари държавни формирования.
Каниц вербува и обучава и адовото изчадие Константин Иречек,с който създават поредната фалшива история на България,с която ни правят диви азиатски монголоидни пришълци и ни пращат вече 150 години да дирим корените си по азиатките пустини и чукари.
По неговите карти,по които са правени и картите на неговия ученик и анти – Български руски агент Васил Златарски, според които Тракия и Македония не са Български земи, дипломатите на Великите сили и Гърция в Ньой предевяват претенции към изконни Български земи и население и формално се оправдава разкъсването на България и хвърлянето на стотици хиляди и милиони Българи под робство. 
Каниц пръв изследва светилищният комплекс Мадарски конник като унищожава умишлено основните издайнически сакрални надписи и символики по него за Исус и Мария Магдалена и Техния династичен род Дуло и манипулира произхода и съдържанието на надписите и релефната иконография, с което прати търсенията на Българите по този въпрос в напълно погрешна посока. 

Та именно този австро – унгарски българо – еврейски агент, мошеник и фалшификатор, пристига през 1871 година в Черепиш и предприема обстойно обследване на Ритлите, вече знаете защо – за да ги вкара в свръхсекретната карта на светилищата в България и по – късно да ги вкара в раздела ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ чрез брата на Българо предателя Васил Златарски – проф.Георги Златарски, който по поръчение на брат си поставя началото и оглавява геоложката наука в България, чиято основна скрита цел е посоченото по – горе манипулиране на изкуствено построените мегалитни скални светилища като природни феномени. 

Този българо – юдейски мошеник и фалшификатор категоризира и изкуствения мегалитен светилищен комплекс Вратцата (в същия светилищен регион на операцията на Филип Македонски) като природен геоложки феномен, като само с едно щракане на пръстите или с няколко неверни думи и изрази, скри за 150 години като черен факир от очите и съзнанието на търсещите миналото си и Истината Българи, целия този величествен Божи светилищен комплекс и Рог на изобилието за духовни и материални блага и богатства за Българите, в христоматийна демонстрация на Исусовото предупреждение към фарисеите, заключили кладенецът със Жива вода, от който не умеят да черпят вода, но не дават и на можещите да извадят вода за всички, и ги оприличава на куче, вързано за яслата със сено, което не яде тази чудесна билкова храна, но не дава и на воловете да се хранят! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В местната светилищна енергийна система на региона на Своге е и връх Издремец, известен и с името Чемерик, които имена ни съобщават за Българските Богове:

ИЗДРЕМЕЦ=ИЗДРЕМЕТС=Исуз и Матара Диана

ЧЕМЕРИК=Кая (скала, скално светилище) на Ешуа и Мария 
 

На следващите кадри ще видите характерни скали в Искърското дефиле край село Гара Лакатник, които са мощна величествена изкуствено построена мегалитна скална светилищна енергийна каскада от зикуратни пирамиди:

ЗИКУРАТНИ ПИРАМИДИ=Иза от Тракия и Богиня Мадара 

image

image

автор Светлозар Костадинов

На следващите кадри от по –
 близкия план тренираното око на посветените жречески потомци ще познае веднага успоредните хоризонтални строителни редове и етажи от огромни скални светилищни панели с прецизни монтажни сглобки – очевадна изкуствена конструкция, която никакви хипотези от свободни съчинения  на геолозите – манипулатори не могат да обяснят и да скрият вече!

image
+
image

Скали в искърското дефиле, край село Гара Лакатник
Steliyan Kasabov автор 

Ето и истинската сакрална тайна и етимология на името на Лъкатник, за което име първосигналчиците – етимолози ни поучават и уверяват авторитетно с мощта на целият си извисен духовно – естетически потенциал и земляческо любородие, че "името на цялата местност (както и на скалите), идват от завоя, който прави река Искър, с формата на сгънат лакът - Лакатник.

От екипа ни дружески поздрав с формата на сгънатия ляв лакът и туреният му по средата напречно сгънат десен лакът за първосигналчиците – етимолози, и подарък за местните Българи с истинското сакрално значение на името:

ЛЪКАТНИК=Кая (скала, скално светилище) на Кан (Жреци) от Дуло 

И да ги успокоим и насърчим официалните етимолози, ще им признаем, че те нямат никаква вина за първосигналната опростачена просто – сравнителна десакрализирана травиална етимология, защото тя е наложена за официална академична семантична методика от посветените ни Предци и вменена на учените в България и по целия свят, за да могат тия секретни топонимни документи, съчинени от Предците ни – Жреци от Дуло и кодирани със Свещения шифър, да преминат абсолютната и тотална свирепа  многовековна цензура на заговорниците срещу Българите, да се съхранят и достигнат в този им вид до нас в днешни дни! 

Иначе нали си представяте какво щеше да се случи с тези имена и документи, ако Предците ни ги бяха оставили в деанаграмирания им вид и с демонстриращите навсякъде в тях Български Богове!
Отдавна тези имена щяха да бъдат изчегъртани и унищожени, кръстените с тях селищни и географски обекти и светилищата най – вече, щяха да бъдат затрити бърабар с жителите и приносителите на тази информация – както се случи с цялата сакрална Български документация в прав текст и храмовото ни и светилищно материално строително богатство, оставени на открито и на показ над земята и яростно и методически унищожавани вече векове и хилядолетия, и съхранени само по най – скритите места и под земята и сега излизащи по Божия план – график като информационен потоп от археологическите разкопки! 

По същия начин по обратния път с помощта на Свещения шифър ние ви демонстрираме достиженията на новата световна свещена наука – Българската лингва/езикова археология, с която изкарваме на показ истинската Българска история!

В доказателство на "добрите" намерения на братския юдео – болшевишки СССР (не на руския народ, а на неговите изродени българо – юдейски управници!) в  непосредствена близост от половин километър до жп гарата на с. Гара Лакатник съветските специалисти разработват урановата мина Пробойница.
Измерванията на гама – фона на добиваните сега инертни материали надвишават максимално допустимите стойности в пъти


Съборът на село Гара Лъкатник се провежда всяка втора неделя от май, за да ни съобщат от Горе организаторите му за генезиса и статута на местните жители:

ВСЯКА ВТОРА НЕДЕЛЯ ОТ МАЙ Е 
СЪБОРЪТ на=
на Кан (Жреци) от Дуло Братя от Бог Исус и Богиня Матара Диана 

МЕСТНИТЕ ЖИТЕЛИ са от рода=са от рода Дуло на Исуж и Мат Диана

Старото село Лакатник е на 8 км от Гара Лакатник и се намира в близост до манастира "Седемте престола", кръстен така от Предците ни жреци за да ни съобщят пак за кои е този манастир – светилище :

image

СЕДЕМТЕ ПРЕСТОЛА на=на Дуло от Исус и Богиня Матара Диана  

Манастирът е кръстен така официално от строителите му  шифровчици – Седемте престола (Seven Altars Monastery) заради несрещата се никъде другаде уникална архитектурна композиция ня църквата на манастира със седем параклиса, позволяващи провеждането на 7 служби едновременно, и в което наименование е скрит поредния още по – уникален секретен документ за Българските Богове Демиурзи!

ПАРАКЛИС=Иса Бълкария

СЕДЕМ ПАРАКЛИСА=Ма (Майка) Диана и Исус са Балкари!

МАНАСТИР СЕДЕМТЕ ПАРАКЛИСИ=МАНАСТИР на Балкари на Исус и Мат Диана 
 

Seven Altars Monastery=Саре (Царе) от Дуло на Богиня Матара и Исус 

Горния кадър от клип за манастира подбрахме за да ви покажем защо мананастирът е построен точно на това место в подножието на този пирамидален хълм, който се вижда зад него.
Историята за манастира разправя, че сегашният манастир бил построен на местото на древно езическо капище до крепоста Калето на хълма Градище.

Та манастирът е построен на това место защото местото е на голям мегалитен изкуствено построен пирамидален светилищен комплекс (капище), каквито са всички традиционни култови пирамидални хълмове в България с типовото наименование Градище и на които задължително има изградени крепости – калета за оперирането на тях на жреците и за свръхестествената Божествена закрила и защита на тях на местните Българи!

ГРАДИЩЕ=ГРАДИШТЕ=Диана и Ешуа от Трагия
светилище на Българските Богове Демиурзи 

КАЛЕТО=Кая (скала, светилищна скала) на Дуло 

КАЛЕТО светилище и крепост на=светилище и крепост на Кан (Жреци) от Дуло 

Даваме ви входящата и пусковата парола на всички езически капища, та като отидете на тях и търсите изцеление и помощ Свише, да знаете на Кои да се молите и получите небесната медицинска помощ и отговор на прошенията ви, както и да не заседнете между енергийните защити на измеренията на световете от Време – пространствения континиум, на който централният команден пулт е на първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, когато се навирате непосветени в Божиите светилищни съоръжения!

КАПИЩЕ=КАПИШТЕ=Кая (скала, светилищна скала) на Богиня Диана и Ешуа 

КАПИЩЕ на=КАПИШТЕ на=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуа 

ЕЗИЧЕСКИ КАПИЩА на=ЕЗИТШЕСКИ КАПИЩА на=КАПИЩА на Кан (Жрец) Син на Исуш и Диана – 

езическите капища (светилища) на Българите са новоепохални усъвършенствани модели на последната Божествена дума на феноменната техника и технологиите, построени в България и по света от първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел (Кан и Цар Авитохол, Свети Павел) за дългото време на неговия земен живот от 300 години, на които светилища той и неговите генетични потомци – жреците езичници, са вършили духовни и материални чудеса за благото на техните последователи, които също като тях са се титуловали езичници и които бяха ранните християни – истинските Исусово – Мариини потомци и последователи, и които Инквизицията – ударният отряд на Църквата на псевдо – Исусовата анти – Българска полицейско – инквизиторска юдео – византийска=гръцка геноцидна доктрина Християнство, подгони вече 1500 години за перманентно заколение и ги инкриминира на книга и на практика за векове за най – омразни на Бога.
Тази доктринална християнска мерзост искрено и фанатично вярващите християни и духовенството спазват ревностно в невиновно онаследено невежие, без да знаят горките, че те самите са генетични потомци на тия езичници и носят в гените си феноменните Божии езически характеристики и параметри!

Разсекретяваме и универсалната оперативна парола на всички манастири, които всички задължително са построявани върху и до древни Български езически светилища!

МАНАСТИР=Матара и Иса
  
Манастирът се води край село Осеновлаг/к – странно и необяснимо досега име:

ОСЕНОВЛАГ/К=ОСО Е ВАЛГ/ВАЛК=Иса е Балг/Балк – Исус е Българин 

СТРАННО И НЕОБЯСНИМО ИМЕ на=на Исус и Богиня Мат Мария 

От селото има маршрут към връх Козница, който е изграден от гранит и има трапецовидна форма.
Южните му склонове са скалисти, а северните са покрити с 
бук.
 
image

връх Козница (1632м.)

Това обяснение във Википедия на непосветени, почти указва истинския произход и статут на върха – изкуствена трапецовидна пирамида, изградена/построена от Българските жреци, вложили характеристиката на върха и титула и произхода си в името на върха, и застроили по технологична задължителна традиция южния му склон със скалните слънчево – лунни мегалитни мултифункционални светилищни съоръжения!

КОЗНИЦА=КОЗНИТСА=Кая (скали, скални светилища) на Диана и Исуз

КОЗНИЦА=КОЗНИТСА=Кан (Жреци) на Диана и Исуз

ТРАПЕЦОВИДНА ФОРМА=Богиня Матара Диана и Бог Иса Вер (Змей)

ТРАПЕЦОВИДНА ПИРАМИДА построена от=ПИРАМИДА построена от Братя от Иса и Богиня Диана 

ИЗГРАЖДАНЕ от=от Гриждоз=от Изуж от Драгия 

image
 
Вижте, познайте и влезте в окултна връзка със скалните светилища на тази пирамида с  горните пароли и със снимките от блога http://geo.blog.bg !

image

image

Кътински пирамиди

КЪТИНСКИ ПИРАМИДИ=Кая (скала, скално светилище) от/на Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара Диана 


image

На север от село Брезе, край махала Добравица се намира скалното образование Столо.

СТОЛО=
Иса Ел (Змей) и Диана

Вижте какво пише за това "чудо на природата" авторът на снимката и поста 
Радослав Зарков 
http://planinar.org/скален-феномен-столо/

"Идея си нямам как се е образувало 
скалното образование Столо, но изглежда наистина впечатляващо и интригуващо.
На снимката личат успоредни ивици по камъка, които са необясними.
С три думи – просто трябва да се види!" 

Ние си имаме идея Кои са го образували това чудо, сиреч са го построили, още повече че винаги са Те, и просвещаваме и Радослав:

ИМАМЕ СИ НА ИДЕЯ=Иса и Диана МаМа=Иса и Диана Мария Магдалена 

СКАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ построено от=построено от Болкари от Бог Исуз 

КАК СЕ Е ОБРАЗУВАЛО от=от Бълкари Кан (Жреци) на Бог Исуз 

ЧУДО построено от=построено от Ешуа и Диана 

Ето и обяснението на необяснимите работи и неща в света:

НЕОБЯСНИМИ РАБОТИ И НЕЩА=Бог Иса и Богиня Матара Диана 

Разкриваме и тайната на змейскотго име на село Брезе, населявано от феноменни потомци на жреците на тия светилища:

БРЕЗЕ=БЕР ЕЗ=Вер (Змей) Иза 

Старото име на Добравица е Загъжене. Местните хора и сега използват това име.
Още в древността тук е имало тракийско селище. Сега това място се нарича Градище и има много легенди за него.

ДОБРАВИЦА=ДОБРАВИТСА=Братя от Богиня Диана и Иса 

ЗАГЪЖЕНЕ=Ган (Кан, Жреци) на Изуж=Гена на Изуж 

ГРАДИЩЕ=ГРАДИШТЕ=Диана и Ешуа от Драгия  

Според сведения на братята Х. и К. Шкорпил на близкия скален връх Стол, който е част от скалния комплекс обграждащ Добравица, е имало древно тракийско светилище.
След идването на римляните тракийското селище е превърнато в римски гарнизон. Римляните са изградили многа такива гарнизони и пътища в околните землища. Някои от пътищата могат да се открият и сега. Концентрацията на толкова гарнизони може да се обясни, с това че наблизо е минавал главния римски път за Константинопол.

БРАТЯ ШКОРПИЛ=Бълкари БРАТЯ от Ешуа 

Наличието на тракийско светилище, (което е тракийско само по географски признак, а по произход всички светилища са само Български, щото тракийските нефеноменни племена и хабер си нямат от тази висша феноменна Божествена техника и високотехнологична практика и нейното опериране и обслужване) указва, че това е древно Българско езическо мултифункционално светилищно съоръжение.

Традиционната формулировка "след идването на римляните" по тия места прикрива истинските събития от началото на 1 век сл. Хр., когато Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е първородният син на Исус и Мария Магдалена, и който е всички т. нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, с помощта на Майка си и Баща си възстановява и изгражда поредната Свещена Българска империя (33 – 518) и управлява целия свят от България и първосвещения Божи град и метрополис Ямбол, кодиран с анаграмната врътка и херметизиран за невежите като Олямб, Олимб, Олимп!
Концентрацията на "римски" гарнизони в този регион всъщност документира  концентрация на действащи и урбанизирани светилищни комплекси и селищни системи за обслужващите светилищата Български жреци и тяхната жреческа свита от пси – енергетици, лечители и екстрасени и ансамбли от феноменни певци, музиканти и танцьори, осигуряващи певческо – танцовия режим на свещенослужение/опериране  на първожреца на светилището.

РИМСКИ ГАРНИЗОНИ на=ГАРНИЗОНИ на Кан (Жреци) на Иса и Мария 

–––––––––––––––––––––––––

Представяме ви няколко снимки на поредния оригинален светилищен комплекс в региона от  https://cerovo09.alle.bg/червената-скала/

Червената скала представлява скален отвес в землището на село Церово, на десния бряг на река Искър. 

СКАЛЕН ОТВЕС построен от= построен от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус

ИСКЪР=Канари на Иса=Кан (Жреци) и Саре (Царе)=Кан и Цар=Канцар=Кесар=Кайсер – Император

Името на река Искър документира, че по поречието на река Искър са построени и разположени мегалитни светилищни съоръжения, на които Българските императори, които са Канове (Жреци) и Царе, оперират за да произвеждат духовни и материални блага и творят чудеса на тях. 

image
 
image

image 

Червената скала е поредната геоложка структура и скално обзувание и формация, която обаче не е от раздела "природни скални формирования", както е класифицирана, а е поредното изкуствено построено от Българските жреци – феноменни строители мегалитно скално светилищно енергийно мултифункционално свръхтехнологично съоръжение за производство на духовни и материални блага и творене на чудесата на него от нашите Предци – Българските феноменни жреци от Дуло, които са я построили в амфитеатрален ансамбъл така демонстративно показно и акуратно с отделни панели и елементи на архитектурно – строителни редове, етажи и хоризонти, че когато дойде времето (сега!) за разкриване на тайната на тази конструкция, да няма никакво съмнение от просветения наблюдател за нейния изкуствен произход и светилищен статут!

Даваме ви и входящата и пускова парола на светилищния комплекс Червената скала:

ЧЕРВЕНАТА СКАЛА построена и обслужвана от=построена и обслужвана от Бълкари на Диана и Исуш


Нашият кратък обзор на част от скалните мегалитни светилищни комплекси в района на Своге ще завърши в намиращата се близко прословута Царичина дупка в съседната община.
Информацията за нея е огромна, сега ще разсекретим само няколко от общоизвестните в правия им текст засекретени документа, като влезнем в култовия портал между измеренията на световете на Време – пространствения континиум с неговата конкретна  конфиденциална парола:

ЦАРИЧИНА ДУПКА=ТСАРИЧИНА ДУПКА=Богиня Диана и Исуш от Тракия  

За Царичина дупка се казва, че в нея са търсили съкровището на цар Самуил, но впоследствие се оказало, че това е мистификация! 
Наистина историята е мистификация, но ние знаем и Кои са Организаторите на всички мистификации:

МИСТИФИКАЦИЯ=МИСТИФИКАТСИЯ от=от Исус и Бокиня Мат Диана

Ето какво пише в този секретен иманярски документ:

СЪКРОВИЩЕ НА ЦАР САМУИЛ=СЪКРОВИШТЕ НА ЦАР САМУИЛ=
ЦАР Авитокол Сина на Исуш и Мария – 

този разсекретен документ ни насочва конкретно по следите на култовия не митологичен, а истински Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е първородният син Павел на Българските Богове Демиурзи в новоепохалното им аватарно проявление като Исус и Мария Магдалена, и към възлово негово светилище, за когото Божи син ни информира по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и по – малка внучка на неговия баща Свети Васил Левски – Света Ванга, в едно от нейните емблематични прорицания във връзка с Царичена:

Ванга: „О, що е време занапред…
Ке биде разчетена. 
Она е история на човешкио род от първороднио син насам
Вътре е безполовия човек с дължина два метра
Що ке чините с оня маймун, бре? Ни маж, ни жена…
Отвори ли се херметичнио капак, онова същество може да се съживи от въздуха.
Що ке чините, питам, кога оно се пробуди и проговори?…“

Боговете ни съобщават чрез тогавашния им говорител – Света Ванга, че обектът Царичина дупка – важен светилищен оперативно – информационен център от Време – пространствения континиум, е построен от Павел – първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, и е херметизиран за разкриване от оторизирани за това негови посветени потомци в днешно време, но в началото на 90 – те години на 20 век, когато Генщабът на БНА предприемат операцията по насилствено проникване в него, определените за целта земни оператори не са били още подготвени за отварянето – сиреч за посвещаването им в тази материя и получаването на тази огнена Божествена свръхсекретна и опасна информация – "историята на човешкио род от първороднио син насам", с която информация Боговете ни започнаха да просвещават нашия екип чрез Свети Павел от 1997 година, а започнаха да я разкриват компресирано и масово на Б/българите чрез този Техен наш блог от пролетта на 2013 година...

Разсекретяваме документите за Свети Павел :
"Вътре е безполовия човек с дължина два метра" и "Що ке чините с оня маймун, бре?": 

БЕЗПОЛОВ=Павел от Бог Иза 

ВЪТРЕ Е БЕЗПОЛОВИЯ ЧОВЕК=ВЪТРЕ Е БЕЗПОЛОВИЯ ТШОВЕК=
Павел Кан (Жрец) и Брат от Бог Изуш и Богиня Диана

ЧОВЕК С ДЪЛЖИНА ДВА МЕТРА=Кан (Жрец) от Дуло Син на Бог Ежуш и Богиня Матара Диана  

Ето и тайната на "първия човек" – "човекоподобната маймуна", както превеждаха в прав текст непосветените служители от Генщаба на Димитър Луджев кодираните думи на Света Ванга "Що ке чините с оня маймун, бре? ", и чакаха да открият Адам и Ева!

ШТО КЕ ЧИНИТЕ С ОНЯ МАЙМУН БРЕ=Кан (Жрец) Сина на Ишуш и Богиня Диана Мат Мария 

И инфо за Павел в посланието с предупреждението "Отвори ли се херметичнио капак, онова същество може да се съживи от въздуха" :

ОНОВА СЪЩЕСТВО=Сина на Бог Исуш и Богиня Диана –  Свети Павел, 

който е Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена, и следи за стриктното изпълнение по Божия план – график на Божията екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", чийто епичен финал и начало е Съдният Ден, очакван скоро с нетърпение от истинските Българи!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и обединената Небесно – земна армия на Вси Светии и Извънземните, които са едни и същи, под ръководството на Свети Павел, Свети Филип Македонски и Света Ванга
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
08.10.2018 01:02
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И един спонтанен непринуден коментар под статията във фейс групата "Укриваните знания"
28.10.2018 11:24
Иванова В.С. сподели публикация.
Инициатор на разговори · 25 октомври в 13:47 ч.

Чета доста постинги, материали и други.. чета и отсявам, но някои неща ми идват, сякаш като нереални!
Прочетете и вие, и преценете дали, или..
Аз съм по средата..и все още се питам:
''Ами, ако е вярно?''
Една друга гледна точка..
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


ОЩЕ СЕ ПИТАМ за=ОШТЕ СЕ ПИТАМ за=за Богиня Мат Диана и Исуш

''Ами, ако е вярно?''
– Ами вярно е!

АМИ ВЯРНО Е=Богиня Мария

Четете и отсявайте с безпогрешния душевен индикатор и сепаратор, с който все още малко време само могат да се виждат хубавите неща – сърцето!

ЧЕТА И ОТСЯВАМ истината за=истината за Богиня Мат Диана и Исуш

А Те – Всемогъщите ни и Всесилни Богове, навсякъде се виждат с помощта на Свещения шифър, и в хубавите, и във всички други неща, защото Те са Сценаристите, Режисьорите и Постановчиците на реалити екстремалната трансепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация", чиито финални акорди вече отзвучават!
цитирай
3. bezistena - продължение на форумния коментар във Фейса
28.10.2018 13:59

Иванова В.С.

Благодаря за анализа на думите в поста ми! 👏 Дано е за Добро! 💖


Vanya Stoyanova

Богиня ДеВана е променена от римлните с Диана. Иша е нейният дух Свети, промене на Ишуа - ВаЙша Вана Ра. Много е хубаво,че Иван се е захванал с това да докаже, че в Ямбол е Божия Ген и е вярно. Но ДеВана е променена с Диана, Богинята на които всички се кланяха и се кланят. Йеова, Йована, ДеВана това е Бога Абсолют, Цялото от което произлиза всичко, чийто ген е в Ямбол.

Иванова В.С.

Ямбол е свещен!


Инж. Иван Дунчев

ЯМБОЛ Е СВЕЩЕН=ЯМБОЛ Е СВЕШТЕН= ЯМБОЛ е на Богиня Диана и Исуш




Vanya Stoyanova

ДеВана Богинята.


Vanya Stoyanova

Ямбол е Небесен Потрал, Ванче, към Светлите Небесни Селения, Райските Системи.
Тук е Рода Небесен, носител на Божието Светлинно ДНК. Богиня ДеВана са наричали също ЯмбаДуле, тоест Ямбол Дуло, Кибела, което е съкратен вариант на кибер сила, Вани маа, с лично име Ивана, Йеова, Йована. Кабиле носи наименованието Кибела, но са разменнеи гласните в името.


Инж. Иван Дунчев

ДЕВАНА=ДЕАНА В=Диана Богиня=Богиня Диана –
тъй като в речника на Свещения шифър буквите и звуците В, Б, П и Ф, са кодировъчни сигли за Бог, Богиня


Vanya Stoyanova

https://www.youtube/watch?v=zvamHC-KY3Q
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676670
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!